sobota 21. září 2019

Emailový kurz Astrologie ZDARMA

REGISTRACE UKONČENA - NOVÝ KURZ V LEDNU 2020
Pokud Vás zajímá tradiční čínská astrologie a chtěli byste se s ní blíže seznámit, připravil jsem pro vás jednoduchý emailový kurz, ve kterém vám v 10ti lekcích poodhrnu roušku tajemství, do kterého je tradiční čínská astrologie zahalena. 

Mnoho lidí už o čínské astrologii slyšelo, jsou i lidé, kteří k ní mají více důvěry, než v jiné astrologické systémy, ale přesto panuje o čínské astrologii mnoho mítů a nepravd a v českém jazyce do dnešního dne nebyla publikována žádná relevantní kniha, které by ji ukázala v její šíři a hloubce. Přitom se jedná o jeden z nejstarších systémů, které lidstvo používá kontinuálně přes 4000 let.

Pokud patříte mezi ty, kteří se chtějí, jednoduchým a snad i čtivým způsobem seznámit s čínskou astrologii, pokud se chcete dozvědět to jak jednotlivá zvířata čínského horoskopu zrcadlí váš charakter; pokud chcete v klidu domova, nebo na cestách načerpat nové informace a znalosti z oblasti která lidem pomáhá poznat sami sebe a je tedy účinným nástrojem dnes tolik populárního osobního rozvoje, Přihlaste se k emailovému kurzu o 10ti lekcích, který jsem pro vás připravil zcela zdarma, protože mým přáním je aby se o čínské astrologii dozvědělo co nejvíce lidí, a aby informace které veřejnost o čínské astrologii má, nebyly jen pověry a mýty na úrovni zábavy. 

Jmenuji se Jaroslav Vydržel a traidční čínskou astrologii studuji přes 20 let. Posledních několik let ji vyučuji ty, kteří mají zájem o hlubší pochopení tohoto jedinečného systému, který zobrazuje jak naše přednosti a slabiny, tak nám také dává skvělý náhled na náš osud. Tento kurz jsem připravil pro to abyste mohli nahlédnout pod pokličku jednoho z nejstarších systému čtení osudu který lidé užívají již přes čtyři tisíce let. 

Deset lekcí tohoto bezplatného kurzu Vám budu postupně každou sobotu zasílat na Váš email abyste si mohli v klidu a kdy vy budete chtít přečíst o jednom z aspektů a technik tradiční čínské astrologie. Postupně vás seznámím s tím jaký význam má rok, měsíc, den či hodina ve vašem horoskopu. Dozvíte se proč je den v našem horoskopu důležitější než rok. Jaké Hvězdy se podílejí na šťastných vztazích a bohatství a budete moci zjistit zda je máte ve svém základním horoskopu. 

Pro ty, které pak mystérium tradiční čínské astrologii zaujme na tolik, že se mu chtěli věnovat víc, jsou připraveny tři stupně studia, které na sebe navazují tak aby na jeho konci byl každý schopen ovládnout techniky čtení osudu na odborné úrovni. 

Neváhejte a přihlašte se tedy ZDE ... je to zdarma a bez závazků k dalšímu studiu.