středa 25. prosince 2019

Rok 2020 - jak budou fungovat vztahy 1.část

Vztahy je velmi široké téma, protože máme různé druhy vztahů. Od rodičovských, přes pracovní, až k těm partnerským, a proto se to pokusím trochu zobecnit, ale určitě ne na tu úroveň, které je běžná na sociálních sítích, kde mnozí vykladači generalizují a zobecňují do té míry, že svoje prožitky pokládají za obecně platné pro celou společnost. Tak tomu naštěstí není, protože osud každého člověka je individuální i když v něm vždy nacházíme obecně platné principy, kterých se můžeme držet. 
Prvním takovým principem je „kolizní vztah“, který pro rok 2020 vzniká mezi znamením Koně (Wu) a Krysy (Zi). Mezi BaZi astrology je to asi první typ interakce, který sledujeme. Kolizní vztah je problematický typ interakce mezi znameními, který může do vašeho horoskopu, a tedy do vašeho života, přinést neblahé vlivy, které se v životě projeví jako nepříjemné zážitky, nepříznivé okolnosti, nejčastěji se problematickými dopady. V určitých případech ale mohou kolize zapůsobit i ozdravným, osvobozujícím dopadem. Je to vždy otázka kontextu toho, kterého osobního horoskopu. Zatím co jednomu přináší kolizní vztah pohromu, jinému úlevu, a to když zmírní tlaky, které mohou být pro náš horoskop a tedy život nepříznivé. 

Dřív než začneme a pokud neznáte svůj horoskop, navštivte tuhle stránku ŠKOLA PĚTI PRVKŮ - BAZI KALKULATOR , kde se po zadání vašeho data narození dozvíte z jakých znamení se váš základní horoskop skládá.

V horoskopu 4 pilířů najdeme jedno specifické místo, které nás informuje primárně o partnerských vztazích. Je to tzv palác partnerství. Nacházíme ho ve dni našeho narození, tedy v pilíři dne a je představováno zvířetem, které tomu dni vládlo. Tedy, mohli jsme se narodit třeba v roce Psa nebo v roce Tygra, ale pokud byl při našem narození právě den Koně, je náš palác partnerství představován Koněm (Wu). No a v roce 2020 se do toho paláce má tendenci vlámat ona Kovová Krysa, které ho bude chtít pobořit. To se v praktické rovině může projevit jako rozpad vztahu, pokud nějaký partnerský vztah máte, nebo jako neschopnost či nemožnost partnerský vztah navázat. To jestli se tento potenciál naplní záleží na okolnostech.
 
Znamení Koně (Wu) v denním pilíři a v paláci partnerství

Má-li Kůň kolem sebe kamarády Tygra nebo Psa nebo kamarádku Kozu, nemusí Krysa se svým kolizním vlivem vůbec uspět. Pokud ale kolem Koně najdeme Buvola, Draka a nebo Opici, je míra jejího úspěchu vyšší a my bychom s problémy ve vztahové rovině měli počítat. 

Naopak, máme-li v paláci partnerství Zajíce, Kozu a nebo Kance, máme šanci na to vztah navázat. V tomto případě se pro vás období Krysy projeví jako doba, kdy nám září Hvězda oblíbenosti, které se jmenuje Květ broskvoně. Tahle konstelace většinou způsobí, že se k nám pohrnou lidé, kterým budeme připadat atraktivní milý a to bez nějaké příčiny, nebo změny v našem chování. Prostě jen tak, jako by na nás dopadalo nějaké zvláštní světlo a my bychom jako by zářili. Takže Zajíc Koza a Kanec. 

Znamení Zajíce (Mao) v paláci partnerství

Pokud jste narozeni v letech těchto tří zvířat, tedy Zajíce, Kozy a nebo Kance, rok Krysy vám nejspíš nepřinese životní lásku, ale otevře vám dveře do na úřadech, může vám přivést více fanoušků, zákazníků nebo i přátel. Tento vliv bude působit celoročně. Bude mít svoje výkyvy, někdy bude silnější, to když tomu budou přát vaše příznivé měsíce a jindy zase slabší. To když budete mít třeba svůj kolizní měsíc. 

Dařit se může tento rok i Buvolům na denním pilíři, pokud budou narozeni v měsíci Hada, Koně a Kozy. Pokud nejsou narozeni v tomto období, pak nejspíš slibný začátek nebude mít HappyEnd a To co vypadalo dobře, také dobře neskončí.
Denní pilíř Buvol (Chou) a měsíční pilíř Had (Si) příznivá konstelace pro rok Krysy
Astrologie se zdá na první pohled komplikovaná, protože má mnoho různých kombinací a není snadné si to hned zapamatovat, ale to už je život. Není černobílý, ale má mnoho odstínů. Nicméně čínská astrologie má uvnitř řád a její mechanizmus je tedy jako nebeský orloj, který vám může být v mnohém nápomocen, když se v něm naučíte číst. Přeji vám hezké dny a v roce Krysy štěstí a zdraví.

Žádné komentáře:

Okomentovat