čtvrtek 17. prosince 2020

Krysa v roce Buvola (2021)

Krysa (Zi) je prvním znamením čínského horoskopu a ve své původní podobě představuje semínko nebo dítě. Patří do skupiny jangových (mužských) znamení čínské astrologie a s Buvolem tvoři tzv. Harmonickou dvojici. To dává šanci na příznivé prožití roku 2021 hlavně těm, kteří se narodili v měsíci květnu, červnu a červenci. Pokud jejich denní vládce bude harmonicky ladit s elementem Země, bude to jen plus. 

Znamení Krysy je pro tento rok ovlivněno třemi příznivými a dvěma neblahými Hvězdnými duchy (Shen Sha). Pozor by si tedy lidé roku Krysy měli dát hlavně na zdravotní komplikace z důvodu Hvězdy nemoci. Mezi těmi příznivými pak lze vyzdvihnout dobrý čas pro studium a vzdělávání se. Pokud tedy budete zvažovat nějakou novou aktivitu, určitě vezměte v potaz studium a rozšíření si znalostí. 

Pro Krysy je obecně problematický měsíc červen, který by v tomto roce mohl být svým neblahým vlivem slabší než v roce Psa nebo Tygra. Pokud se Krysa nachází ve vašem horoskopu v měsíčním pilíři (narozeni v prosinci), čekejte, že by se vliv Buvola mohl pozitivně projevit do vaší pracovní a kariérní oblasti. Pak by ono vzdělávání dostávalo další rozměr, protože by vám mohlo otevřít dveře vyšší odpovědnosti a tedy k lepšímu postavení. 

Pokud je Krysa znamením vašeho denního pilíře, tedy obsadila palác manželství, zvýší se pravděpodobnost na zlepšení vyhlídky v partnerské oblasti. Kombinace s Květem broskvoně (Fénixem) by pak v září roku 2021 mohla přinést nezadaným lidem sladké ovoce vášně a lásky. 

V hodinovém pilíři, tedy u těch, kteří se narodili od 23. hodiny až do 00:59 hodin, se Buvol projeví v oblasti, do které spadají děti. Tedy těm, co se snaží otěhotnět, přinese Buvol nejspíš dobré zprávy. Dalším aspektem hodinového pilíře je životní cesta. Tady se zase vracíme ke vzdělání, a to hlavně u těch, kteří jsou narozeni v hodině Ohnivé Krysy. Ti by měli primárně investovat do sebe.

Pokud chcete zjistit, kde všude máte ve svém horoskopu znamení Krysy, použijte k tomu BaZi kalkulátor (odkaz zde)



2 komentáře:

  1. kovová krysa:se zdravím se potýkám prakticky 3 roky, od léta 2019 dosti až bych řekla, skoro fatálně. To tedy potěš koště.

    OdpovědětVymazat
  2. VELMI VELMI PEKNE ĎAKUJEME❤😍❤

    OdpovědětVymazat