úterý 9. února 2021

Fénix či Kohout v roce Buvola 2021

Desáté znamení čínského horoskopu je You a jeho regentem je Fénix. Častěji je uváděn Kohout, ale pro symbolické účely je Kohout nesprávným symbolem. Více o této problematice jsem psal na webu (ZDE). Ponechme si tedy Fénixe, partnera pro znamení Draka a jedno z nejvíce jinových znamení horoskopu.

Fénix spolu s Hadem a Buvolem tvoří tzv. Nebeskou trojici, a proto je mezi nimi z podstaty příznivý vztah. Proto nás nepřekvapí, že Fénix patří spolu s Tygrem, Krysou a Opicí ke čtyřem znamením, které Buvol tento rok podpoří. Pozitivní Hvězdní duchové pak už jen dokreslují situaci.

Zmíním se tedy raději o těch neblahých, aby bylo možné se připravit na problémové situace. Jednou z neblahých Hvězd je ta upozorňující na nehody a úrazy, a ta souběžně působí s jinou, která odkazuje na riziko nehod spojených s nezákonným jednáním. O jak závažné věci může jít, není jasné. Nezákonné je jak loupežné přepadení, tak také jízda na červenou. Proto vše je potřeba vidět v kontextu. Hvězdy však nemluví o tom, že Fénix spáchá tyto věci, ale spíše bude jejich účastníkem a kvůli tomu se mu stane ono neštěstí.

Způsob, jak se tedy vyhnout nepříjemnostem, je být bdělí a obezřetní, a to primárně v době, která Fénixovi nepřeje. Tedy v měsíci březnu, který je jeho kolizním měsícem, ale také v měsíci září a prosinci. Určitě je dobré si pohlídat dny osobní kolize, pokud jste narozeni v roce Fénixe.

Pokud máte znamení Fénixe na ročním pilíři a jste tedy narozeni v roce Fénixe, dejte si pozor na jednání s úřady, na nadřízené a cizí lidi, které neznáte. Pokud jste narozeni v měsíci Fénixe, tedy přibližně v září, nebezpečí k vám může přijít od známých, z rodiny, nebo od kolegů v práci. Pokud jste narozeni v den Fénixe, dejte si pozor na své vlastní myšlenkové pochody, protože denní pilíř je o nás a našich partnerech. Hodina Fénixe, která je od 17. do 19. hodiny, je pak symbolicky spojena s dětmi a podřízenými, ale také s naší vnitřní podstatou a životní cestou.

Pokud si nejste jisti, zda vůbec, a pokud ano, tak kde se ve vašem horoskopu nachází znamení Fénixe, navštivte český kalkulátor 4 pilířů a ten vám ukáže, která znamení čínského zvěrokruhu máte ve svém horoskopu. Odkaz najdete ZDE.

Žádné komentáře:

Okomentovat