středa 10. února 2021

Kanec v roce Buvola 2021

Posledním znamením čínského horoskopu je Hai, jehož zvířecím regentem je Kanec. Někdo říká Prase, ale ať tak nebo tak, jde o zvláštní pozici, ve které jsou věci počaty, nikoliv ukončeny, jak se mnozí domnívají.

Znamení Kance je vstřícným pacifistou a jeho podstata je skryta v početí dítěte pod ochranou nebes. Kanec se špatně snáší sám se sebou, ale s Buvolem nemá žádné zásadní komplikace. Přesto je to jedno ze čtyř znamení, která to v roce Buvola nebudou mít lehké, a budou vystavena mnoha zkouškám.

Mezi Hvězdnými duchy, kteří Kance ovlivňují, se objevují neblahý Nebeský Pes a příznivý Nebeský Kůň. Kance tedy nejspíš mohou čekat změny místa. Pokud jste narozeni v roce Psa, může jít o bydlení, a pokud v měsíci listopadu, může být změna místa spojena se zaměstnáním. Vše bude závislé od vašeho osobního nastavení horoskopu.

Kanec by si tedy měl dát pozor na již zmíněný listopad, ale ani květen pro něj není příznivý čas. Jde o jeho kolizní období, kde se projevuje energie Hada. Dalším nebezpečím pro Kance je to, s kým se bude v tomto roce potkávat. Snažte se ze svého okolí eliminovat lidi s negativními programy, kteří váš život budou primárně dělat komplikovanější. Rada na závěr zní: plánujte dobře a s předstihem. Nenechávejte věci na poslední chvíli.

Pokud máte znamení Kance na ročním pilíři a jste tedy narozeni v roce Kance, dejte si pozor na jednání s úřady, na nadřízené a cizí lidi, které neznáte. Pokud jste narozeni v měsíci Kance, tedy přibližně v listopadu, nebezpečí k vám může přijít od známých, z rodiny, nebo od kolegů v práci. Pokud jste narozeni v den Kance, dejte si pozor na své vlastní myšlenkové pochody, protože denní pilíř je o nás a našich partnerech. Hodina Kance, která je od 21. do 23. hodiny, je pak symbolicky spojena s dětmi a podřízenými, ale také s naší vnitřní podstatou a životní cestou.

Pokud si nejste jisti, zda vůbec, a pokud ano, tak kde se ve vašem horoskopu nachází znamení Kance, navštivte český kalkulátor 4 pilířů a ten vám ukáže, která znamení čínského zvěrokruhu máte ve svém horoskopu. Odkaz najdete ZDE.

Žádné komentáře:

Okomentovat