středa 10. února 2021

Pes v roce Buvola 2021

Posledním jangovým znamením čínského horoskopu a předposledním znamením vůbec je Xu, jehož zvířecí regent je Pes. V pořadí jedenácté znamení zemského charakteru je z podstaty „bdělý strážce“. Původní znak se vztahuje k symbolu halapartny a úderu, který se jí způsobí. Jde o znaky útoku, ale v rámci obrany.

Pes s Buvolem mají trochu problematické vztahy z podstaty, a tak pokud se objeví spolu s Kozou, hrozí probuzení nepříznivých vztahů, hraničících se šikanou. I proto by si Psi měli dát pozor na měsíc červenec, který patří pod správu Kozy - a Pes v měsíci Kozy v roce Buvola je právě ona problematická trojkombinace. Těchto kombinací se může objevit víc, i třeba v měsíci říjnu, a tyto zmíněné termíny by si měli lidé pod znamením Psa ohlídat.


K tomu pak můžeme připočítat Hvězdné duchy, kteří mohou způsobit rozchody v partnerských vztazích, a to hlavně tehdy, pokud jsou znamením Psa ovlivněny ženy. Další nepříznivosti přináší pomluvy a klepy. Proti nim pak stojí pozitivní duchové, kteří nesou prosperitu a štěstí. Jako by se Psům více dařilo v práci než ve vztazích.

Pokud máte znamení Psa na ročním pilíři a jste tedy narozeni v roce Psa, dejte si pozor na jednání s úřady, na nadřízené a cizí lidi, které neznáte. Pokud jste narozeni v měsíci Psa, tedy přibližně v říjnu, nebezpečí k vám může přijít od známých, z rodiny, nebo od kolegů v práci. Pokud jste narozeni v den Psa, dejte si pozor na své vlastní myšlenkové pochody, protože denní pilíř je o nás a našich partnerech. Hodina Psa, která je od 19. do 21. hodiny, je pak symbolicky spojena s dětmi a podřízenými, ale také s naší vnitřní podstatou a životní cestou.

Pokud si nejste jisti, zda vůbec, a pokud ano, tak kde se ve vašem horoskopu nachází znamení Psa, navštivte český kalkulátor 4 pilířů a ten vám ukáže, která znamení čínského zvěrokruhu máte ve svém horoskopu. Odkaz najdete ZDE.

Žádné komentáře:

Okomentovat