sobota 15. května 2021

Bill a Melinda Gates

Počátkem května roku 2021 se na Twitteru objevilo oznámení manželů Gatesových o jejich rozhodnutí ukončit manželství, které trvalo 27 let. Takové rozhodnutí u jednoho z nejbohatších párů světa jistě vzbudilo pozornost a vy se můžeme podívat spolu se mnou na to, co se děje na obloze, a jak se aktuální situace promítá v horoskopech obou manželů.

Bill Gates (BG) se s Melindou Ann French (MG) seznámil v roce 1987, kdy jí bylo 23 let. Vzali se 1.1.1994 na Havaji. Melinda před svatbou pracovala jako projektová manažerka ve společnosti Microsoft. Před MG měl BG vztah s Ann Winblad, kterou potkal v roce 1984 na konferenci, a který skončil právě v roce 1987. Jejich vztah však zvláštním způsobem přetrval dál, protože si BG před svatbou s Melindou vymínil, že jeho tradiční jednotýdenní dovolená, kterou trávil společně s Ann v jejím domě v Outer Banks již od dob jejich seznámení, přetrvá i po svatbě. Ze vztahu s MG má BG 3 děti - dvě dcery a jednoho syna.

BG má silného denního vládce REN (jangová Voda) a narodil se v roce YI WEI (Dřevěná Koza). V jeho BaZi však dominuje znamení XU (Pes), protože je narozen v měsíci Ohnivého Psa, ve dne Vodního Psa a v hodině Kovového Psa. To není úplně běžná konstelace. Kromě této silné smečky pak tedy v jeho základním BaZi nacházíme kolizi Ohně a Vody v „Nebeských Kmenech“.


MG má slabého denního vládce BING (jangový Oheň) a narodila se v roce JIA CHEN (Dřevěný Drak). I v jejím horoskopu se ke slovu hlásí jiné zvíře, kterým je Shen (Opice), protože se narodila v měsíci Vodní Opice a ve dni Ohnivé Opice. Neznáme hodinu, a ačkoliv by to mohlo situaci mírně pozměnit, při analýze vidíme, že ony základní rysy zůstávají.


Vztahové vzorce mezi manžely nejsou příznivé a kolize mezi jejich denními vládci je vidět takříkajíc na první dobrou (Bill Voda / Melinda Oheň). Horoskop BG naznačuje konstelaci člověka silně orientovaného na rodinu a stabilní zázemí. Rok 2021 však přináší nepříznivou trojkombinaci Pes/Koza/Buvol do jeho horoskopu, a ta naznačuje problémy na úrovni vztahů a stability. To je pak podpořeno kolizí s Drakem, který na jeho cestě osudu od roku 2017 atakuje mimo jiné také palác manželství a v roce 2020 byl jeho vliv silnější kvůli roku Krysy. To vše je zesíleno kombinací Xin a Bing, která v roce 2021 naznačuje odliv, ztrátu financí.

Melindy BaZi je pak ještě o něco výmluvnější. V jejím základním vzorci je kolize Ohně a Vody, která je od roku 2016 silnější, její denní vládce je tím oslaben a sílu převzala negativní energie sedmi zabijáků. Ta mimo jiné představuje Hvězdu milence, a tak se nabízí interpretace s 3. osobou v rodinné konstelaci Gatesových, která přichází ze strany MG. Zároveň je horoskop Melindy od roku 2016 pod tlakem na Opici, a tedy i na palác partnerství. Rok 2020 sílu Vody jen posílil vodní trojkombinací Opice/Drak/Krysa. To vše nejspíš dovrší rok 2022, který bude rokem Vodního Tygra. Tygr tím nejspíš dokončí zkázu paláce manželství.

BaZi nás učí dívat se na děje mezi nebem a zemí jinou optikou a zrovna vztahové vzorce jsou jednou ze zajímavých věcí v lidském životě. Horoskop není danost, a tak ho chápeme primárně jako příležitost. Nejde tedy 100% říct, co se stane, protože máme svobodnou vůli a můžeme si volit, ale cesta, po které jdeme, je vlastně dána. Tedy je dáno, kdy nás na naší cestě čeká jaký kámen, zatáčka, nebo výmol. Na nás pak je, zda si to uvědomíme a projdeme všechny nástrahy bez úrazu, nebo si natlučeme.

Přeji vám všem, abyste si na své cestě co nejméně ublížili, a pokud chcete spolehlivý kompas, je zde pro vás připraven soubor výukových videí, která vás provedou základy čínské astrologie domácí korespondenční formou. Více ZDE.

1 komentář:

  1. Myslíte že je Gates schopný se podílet na covidove likvidaci lidstva?

    OdpovědětVymazat