pátek 19. listopadu 2021

Listopadové Lunární zatmění 2021

V posledních dnech se roztrhl pytel s informacemi o aktuálním Lunárním zatmění, které by mělo být nejdelší za posledních cca 600 let, protože to, se kterým bylo srovnáváno proběhlo v roce 1440. To další dlouhé my nezažijeme, protože bude až v roce 2669. Samo zatmění trvalo zhruba 3h a 40minut a svého vrcholu dosáhlo v 10,03 SEČ a tedy u nás pozorovatelné ani nebylo. Dobře pozorovatelné bylo tedy v severní a jižní Americe, pro které také bylo nejspíš určeno poselství, které přinášelo.

Viděno optikou čínské astrologie došlo k zatmění v osmnáctém domě z 28 nebeských domů. Tento dům se jmenuje MAO a opravdu evokuji svým způsobem podobnost s astrologickým znamením Zajíce (MAO) z čínského zvěrokruhu. Nicméně toto znamení nazýváme Plejády, podle našich popisů a považujeme ho obecně za neblahé, podřízené Slunci.

mapa nebeské oblohy se souhvězdími a Lunou

Ve starých textech se píše, že souhvězdí MAO jsou uši a oči nebes a proto se mělo za to, že předsedají konci soudních řízení. Pokud bylo toto souhvězdí jasné, mělo se za to, že došlo k zastavení soudního řízení. Pokud souhvězdí tzv blikalo mělo se za to že je dobré připravit se na vpád cizích vojsk. Bylo tak tedy také považováno za znamení vojenské angažovanosti. Nejspíš pro spojitost s vojenskou intervencí a soudním řízením pak bylo spojováno se smrtí, a to i tou předčasnou.

Zatmění, ať už to sluneční nebo to lunární nebyla nikdy chápána jako šťastná znamení. Slunce zde tzv zahalilo tvář Luny. Slunce je mužský princip a Luna je ženský princip. Souhvězdí MAO sice zazářilo silnění, protože nebylo zakryto Lunárním úplňkem, a soudní spory tak mohli být urovnány, ale co se týče onoho válečného konfliktu; mužský princip překonal ten ženský, a to nezní jako úplně pozitivní zpráva. Pro země severní a jižní Ameriky tak podle mne narostl potenciál ozbrojeného konfliktu a jde o to, zda bude mít kde se projevit. Hvězdy totiž ukazují vždy jen potenciál, k jehož naplnění muže ale nemusí dojít. Jsem vždy nerad poslem špatných zpráv, ale zatmění se prostě moc pozitivně vykládat nedají.

Pro ty z vás, kteří chtějí bádat hlouběji a pokusit se dešifrovat poselství tohoto zatmění víc dávám k dispozici aktuální Saturnův magický čtverec se současnou konstelací a upozorním vás na jihozápadní palác. 

To je pro dnes k tomuto ději všechno... (JV)

Žádné komentáře:

Okomentovat