pondělí 6. prosince 2021

Dny nebeského odpuštění pro rok 2022

Říká se, že pokud děláte ty správné věci v ten pravý čas, je už polovina úspěchu jistá. Astrologie obecně nám pomáhá zorientovat se v toku času, a pokud chceme a potřebujeme, lze vyhledat optimální data pro různé důležité aktivity. Člověk by se přece nechtěl ženit či vdávat pod nešťastnou hvězdou, jít na operaci v kolizní den, nebo v něm podstoupit jiný, neméně důležitý úkon. To, že jsou dny více nebo méně příznivé, víme z vlastní zkušenosti, ale zjistíme to často až po jejich skončení. Poznat kvalitu jednotlivých dní dopředu je pak tedy nesporná výhoda.

V dřívějších dobách se vládci dotazovali šamanů a věštců na přízeň nebes. Ptali se, zda vyrazit na lov, do války a na spoustu jiných pro správu země důležitých věcí. Postupně se tedy umění čtení v čase zdokonalovalo a vznikly tak mimo jiné i jisté, více nebo méně, pozitivní dny. Mezi ty příznivé řadíme v čínské astrologii třeba „dny nebeského odpuštění“. Jedná se zhruba o šest až osm dnů v roce, které mají zvláštní energii vhodnou na urovnání sporů a nápravu karmy.

Odpuštění je akt milosrdenství, je to projev lidskosti, který má svůj nezanedbatelný energetický otisk jako každé projevení opravdového milosrdenství. Tyto dny jsou tedy určité klíče odemykající zarezlé zámky. Je dobré jich využít, pokud se chcete s někým smířit. Pokud chcete tzv. zakopat válečnou sekeru a urovnat nesrovnalosti. Jsou to dny, které jsou harmonicky nastaveny k usmíření, a to jak mezi lidmi, tak také směrem k duchům předků. V tyto dny tedy můžete urovnat své spory nejen mezi živými, ale i mezi již zemřelými. Poznamenejte si tedy tyto dny do kalendáře a využijte jich, abyste utišili a uklidnili své svědomí.

Dny nebeského odpuštění pro rok 2022 jsou tyto:

11. ledna 2022

26. března 2022

10. června 2022

23. srpna 2022

22. října 2022

7. listopadu 2022

Nechť vám tyto dny přinesou klid do duše i odpuštění a smíření s lidmi i dušemi zemřelých. Tyto dny pak najdete v mém Google almanachu TONG SHU, který na požádání zdarma sdílím se zájemci o čínskou astrologii a metafyziku.

Žádné komentáře:

Okomentovat