pátek 23. prosince 2016

Černý den pro Petru Kvitovou

Petra Kvitová, pro ty, kteří by třeba nevěděli, je česká profesionální tenistka, oceněná mnoha medailemi, včetně vítězství ve Wimbledonu z roku 2011. V současné době se pohybovala na 11. příčce žebříčku profesionálních hráček světové tenisové asociace. Píšu pohybovala, protože v úterý 20 prosince roku 2016, byla podle předběžných informací přepadena neznámým pachatelem ve svém Prostějovském bytě. Podle informací z tisku šlo pravděpodobně o náhodné loupežné přepadení, při kterém ji pachatel vážně zranil na ruce, čímž ji znemožnil minimálně půl roku hrát tenis. Mnozí ale tuší, že náhody neexistují, a tak se tedy podívejme na tuto událost optikou čínské astrologie.
Petra Kvitová se narodila v Bílovci, 8. března roku 1990. Rok jejího narození tedy ovládal Kovový Kůň, měsíc Zemský Zajíc a den jejího narození Vodní Opice. Znamení Vodní Opice (Ren Shen) je tedy důvod, proč Petru Kvitovou řadíme symbolicky k lidem spojených s elementem Vody. Druh „Denního vládce“ nám napovídá, že jejími šťastnými prvky jsou Kov a Voda. Tahle informace pro nás bude důležitá o něco později. 
Část horoskopu Petry Kvitové
Podívejme se tedy na den, kdy došlo k přepadaní Petry Kvitové. Podívejme se, jaké síly se probudily, a spojili svoje síly proti Petře. Je jasné, že dešifrovat takovouto událost zpětně je vždy ošemetné, protože skeptici mohou namítnout, že po bitvě je každý generál. Pro mnohé studenty a zájemce o astrologii je ale důležité učit se z věcí minulých, aby bylo možné lépe rozpoznat věci budoucí. Tradiční čínská astrologie se nedívá na osud člověka jako na něco předem daného. Tedy ani přepadení, které se Petře stalo, nebyla danost. Nebylo to napsáno v jejím osudu. Zapůsobila však souhra okolností, sil, záměru, možná nepozornosti a kdo ví čeho ještě. Potenciál ke kolizi se dostal na vysokou úroveň, a protože většina z nás nesleduje rytmus a koloběh světa, procházíme své dny mnohdy jako slepý a dobrý den poznáme od špatného až na jeho konci. 

Včerejší den byl dnem Ohnivé Krysy v měsíci Kovové Krysy v roce Ohnivé Opice. Celý tento rok, patří v horoskopu Petry Kvitové do období, které v desetiletých pilířích štěstí spadá pod vládu Ohnivé Krysy. Takže si to shrňme. Období Krysy, měsíc Krysy a den Krysy. Dobře. Někteří už možná vědí, že Krysa je kolizním znamením Koně. Tedy dochází zde k velmi silné neblahé konstelaci. Krysa není jen nějakým symbolem. Pro Koně je to pohroma. A protože přichází z vnějšku, je o poznání silnější.
Horoskop pro 20 prosince 2016 v 8,30h.

Dál tu máme Oheň. Oheň cyklického období, Oheň roku a Oheň dne. Petra patří k lidem, kteří jsou spojeni s Vodou. Voda je její Denní vládce. Oheň a Voda jsou v kolizi a i přes to, že by Voda měla mít v normálním vztahu navrch, zde nacházíme Oheň velmi silný. Silný natolik že poškozuje Vodu. Posilněný navíc o slabého Denního vládce, který sílu elementu Ohně nezvládá. Ten ho překonává a poškozuje.

Krysa, jako kolizní znamení ke Koni, který je Petry tzn Nebeským znamením. Oheň, který poškozuje samou podstatu Petry, kterou je Voda. Zdálo by se to dost, ale není tomu tak. Krysa totiž také působí neblaze na znamení Zajíce který je v základním horoskopu Petry Kvitové. Zajíc je znamením, které symbolizuje měsíc jejího narození. Vztah Krysy a Zajíce není příznivý. Dochází zde k tomu, co označujeme jako „trestání“. Krysa trestá Zajíce. Protože je tento konflikt vnějšího charakteru, způsobený běžícím časem, a nikoliv vnitřního charakteru, tedy usazeného v základním osobním horoskopu, jde o ublížení způsobené druhou osobou, nikoliv námi samotnými.

Mohli bychom v symbolické řeči tradiční čínské astrologie najít ještě víc symbolů a vztahů, které ukazují na neblahý den pro Petru Kvitovou, a které naznačují kolizní potenciál toho dne, ale pro základní ukázku toho, jak je dobré porozumět koloběhu světa a vědět co je pro nás příznivé a co nepříznivé, kdy se nám náruč osudu příznivě otevírá a kdy naopak zůstává chladná a uzavřená, pro toto porozumění, nám jistě bude stačit tento základní rozbor situace.

Přesto, že trestající vztah Krysy a Zajíce postihuje také oblast zaměstnání, pro kterou je u Petry tenis, a její zranění se dotýká právě ruky ve které drží tenisovou raketu a která je tedy pro ni nesmírně důležitá, přeji jí brzké uzdravení a úspěšnou rekonvalescenci a do příštích let co nejméně Ohnivých Krys.

2 komentáře:

  1. fáma, která se šíří, praví říká, že se pořezala neúmyslně sama při krájení zeleniny a protože neměla pojistku na blbost a přišla by o spoustu milionů z hraní na turnajů, na které pojištění měla, udělalo se to takhle. není divné, že přes její přený popis se pachatel nenašel?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A už se to pohnulo kupředu
      https://zpravy.idnes.cz/napadeni-sport-tenis-petra-kvitova-nasili-policie-pachatel-vysetrovani-1om-/krimi.aspx?c=A180821_171353_krimi_iri

      Vymazat