pondělí 8. února 2021

Opice v roce Buvola 2021

Deváté znamení čínského zvěrokruhu je Shen, jehož zvířecím regentem je Opice. Opice patří k jangovým znamením horoskopu a je představitelem podzimních energií. Její podstata je ukryta v původní symbolice znamení, které se vztahuje k zobrazení nadřízeného, který něco sděluje svým podřízeným. Představuje také dvě ruce svírající provaz, čímž odkazuje na zvětšující se sílu a spojení s duchy.

Pro rok Kovového Buvola 2021 patří znamení Opice ke čtyřem znamením, která jsou vládcem roku podpořena a mohou se odvážit k riskantnějším aktivitám. Co rozhoduje o jejím úspěchu naznačují Hvězdní duchové přiřazení ke znamení Opice pro rok 2021. Nejvýrazněji se nejspíš projeví Hvězda Dračí ctnosti, Císařská hvězda a Nebeské štěstí. O Dračí ctnosti jsem psal na webu Černé želvy a článek najdete zde.

Císařská hvězda i Hvězda Nebeského štěstí už jen doplňují a dokreslují pozitivní vliv, který pro znamení Opice přináší rok Kovového Buvola. Pozor by si Opice měla dát pak hlavně na únor, kterému vládne Tygr, jenž je jejím Kolizním znamením. Kolize totiž snižují prospěšný vliv Hvězd.

Pokud máte znamení Opice na ročním pilíři a jste tedy narozeni v roce Opice, dejte si pozor na jednání s úřady, na nadřízené a cizí lidi, které neznáte. Pokud jste narozeni v měsíci Opice, tedy přibližně v srpnu, nebezpečí k vám může přijít od známých, z rodiny, nebo od kolegů v práci. Pokud jste narozeni v den Opice, dejte si pozor na své vlastní myšlenkové pochody, protože denní pilíř je o nás a našich partnerech. Hodina Opice, která je od 15. do 17. hodiny, je pak symbolicky spojena s dětmi a podřízenými, ale také s naší vnitřní podstatou a životní cestou.

Pokud si nejste jisti, zda vůbec, a pokud ano, tak kde se ve vašem horoskopu nachází znamení Opice, navštivte český kalkulátor 4 pilířů a ten vám ukáže, která znamení čínského zvěrokruhu máte ve svém horoskopu. Odkaz najdete zde.

Žádné komentáře:

Okomentovat