čtvrtek 7. ledna 2016

Malý čínský horoskop 12 zvířat pro rok 2016

Nahlédněme společně do událostí, které čekají jednotlivá znamení čínské astrologie pro rok Ohnivé Opice. U jednotlivých znamení najdete také popis kolik šťastných či zlověstných hvězd nebo neblahých duchů ovlivňuje v tomto roce dané znamení. Svoje znamení vyhledejte podle svého ročního znamení, ale nezapomínejte, že je to popis pouze obecný. Pokud budete chtít znát vlivy roku 2016 pro Vás osobně, objednejte si Váš osobní rozbor, který vám poví které měsíce pro vás budou příznivé a co na vás čeká v průběho roku. Objednávat osobní roční rozbor můžete na emailu cernazelva@gmail.com nebo mob: 704127111. Cena takového rozboru je 500 kč


KRYSA : Jeden zlověstný duch
Vybírejte si tento rok své přátele pečlivě, protože možná budete potřebovat jejich podporu. Rok Opice je pro vás rokem posílení a je jen na Vás zda toho dovedete využít.

BUVOL: pět šťastných Hvězd, dvě neblahé Hvězdy
Tento rok je pro vás šťastným rokem. Hvězdy Vám slibují prosperitu a štěstí v soukromém životě. Vypadá to, že skoro všeho, čeho se dotknete, dopadne dobře. Rok Opice je pro vás příznivý a tak byste měli začít s tím co si připravujete. Tento rok je pro vás vhodný na nový začátek. Vyhněte se lidem kteří nemají pozitivní myšlení.

TYGR: Tři šťastné Hvězdy, jedna neblahé Hvězda, jeden zlověstný duch
Tento rok je pro vás neblahým rokem. Opice Vám nepřeje a vaše štěstěna je vrtkavá. Ohrožují vás různé hádky a možná i soudní pře. Hrozí vám postih a možná i vězení, ale pokud budete mít dobré úmysly vaše šťastné Hvězdy Vám pomohou.

ZAJÍC: Jedna šťastná Hvězda, tři zlověstní duchové.
Tento rok je pro vás rokem nebezpečným. Musíte vynaložit veškeré svoje úsilí, abyste nepřišli ke škodě. Pokud trpíte vážnou nemocí, vaše šťastná Hvězda vám přivede pomoc.

DRAK: pět neblahých Hvězd
Přesto, že vám rok Opice slibuje úspěch radím vám abyste byli nadmíru opatrní. Zlověstné Hvězdy předznamenávají nemoc či úmrtí v rodině, hádky s přáteli a popotahování na úřadech.

HAD: jedna šťastná Hvězda, dvě neblahé Hvězdy
Rok Opice je pro vás rokem zúčtování. Jak jste zaseli tak budete sklízet. Počátek roku bude Nefritový císař trestat, ale jak se rok přehoupne do druhé poloviny, budou nasnadě i odměny.

KŮŇ: Jedna silná Hvězda cestování, jedna Hvězda osamění
Rok Opice pro vás bude rokem otevřených dveří. Opice Vám dá svobodu tygra, který utekl ze své klece. Slibuje Vám velmi šťastný a finančně úspěšný rok, ale budete také osamělí a možná vás opustí jeden z vašich příbuzných.

Ovce (Koza): Dvě šťastné Hvězdy
Rok Opice je pro vás rokem ukončení a uzavření toho čeho je potřeba. Vypadá to jako vynikající rok pro vaši kariéru a vaše finance. Vše může v tomto roce probíhat hladce.

Opice: Jedna šťastná Hvězda, pět neblahých hvězdy
Rok Opice pro vás bude počátkem nových příležitostí, ale měli byste zasít, ne sklízet. Buďte trpěliví a vyhýbejte se hádkám a sporům se svými přáteli. Možná budete muset obléct smuteční šat, nebo vás navštíví nemoc.

Fénix (Kohout): 4 neblahé Hvězdy
Rok Opice je pro vás rokem úklidu. Měli byste si srovnat priority a uklidit. Jak uvnitř tak venku. Může to být pro vás neblahý rok v právních záležitostech a zdravý.

Pes: Tři neblahé Hvězdy
Rok Opice je rokem hojnosti a potkávání. Rok sociálních kontaktů a párty. Slibuje Vám finanční stabilitu, hodně cestování a dobrého jídla.

Kanec: Dvě šťastné a tři neblahé Hvězdy
Rok Opice vás zpomalí. ale možná obdržíte neočekávané peníze. Budete také, ale možná nosit smuteční šat. Rok Opice pro vás může být rok hádek a finanční ztráty. Buďte opatrní.

zdroj: 
Man-ho Kwok Complete Chinese Horoskop
Jaroslav Vydržel www.cernazelva.cz

Žádné komentáře:

Okomentovat