pondělí 2. dubna 2018

Komplikace v oblasti partnerství

Není vůbec jednoduché dávat odpovědi na některé otázky klientů. Tento horoskop je jedné mladé dámy, která řeší partnerské vztahy a v této souvislosti je dobré si uvědomit, že dobrý potenciál pro partnerské vztahy je jedním z potenciálů, které můžeme v rámci rozboru sledovat. Zde v tomto horoskopu nacházíme několik problematických momentů.


1. z nich je absence Hvězdy Květ broskvoně, který je představován EB Mao (Zajíc). To že zde chybí není tím zásadním problémem, protože může přijít prostřednictvím času v 10LC nebo aktuálním rokem. 

2. zde chybí Hvězda manžela, tak jak ji definuje technika 10Bohů a to již probléme bude, protože pokud Hvězda manžela / manželky chybí v základním BaZi je potenciál k manželství vždy problematický a možnost uzavřít dobrý sňatek se tím zmenšuje. 

3. palác partnerství je v kolizi. Permanentní. To celou situaci okolo partnerských vztahů jen zhoršuje 

To celé, co zde nacházíme, neznamená, že člověk s tímto typem horoskopu nemůže uzavřít manželství, ale naznačuje to, že cesta k němu nebude jednoduchá a že udržet si dobré vztahy s manželem a tedy fungující vztah o dlouhou dobu bude tohoto člověka stát mnohem více námahy než by si přál. 

Zajímavým aspektem tohoto horoskopu pak je síla elementu, který představuje v jejím horoskopu postavu milence. Jako by ji bylo dopřáno mít vztahy s muži, ale jen na této úrovni. Přetavit je do podoby manžela se nedaří. 

Co vy? Dovedete si připustit, že některým lidem není dopřáno mít dobré manželské vztahy a že ač se můžou cítit jako rodinné typy, není jim rodiny v klasickém slova smyslu dopřáno?

Žádné komentáře:

Okomentovat