pondělí 18. ledna 2021

Buvol v roce Buvola 2021

Buvol je druhým znamením v čínské astrologii a patří do skupiny jinových (tzv. pasivních) znamení. Jeho původ leží v symbolice řádu, systematičnosti a rozvazujícího se uzlu. V tomto znamení se tedy začíná něco dít. Buvol s Buvolem nemá nastavené vztahy a rok Buvola bude tedy pro ty, kteří mají v horoskopu znamení Buvola, z tohoto pohledu neutrální. Mnozí lidé se domnívají, že pokud se objeví tzv. jejich rok, bude vše dobré. Že prostě pro Buvoly bude rok Buvola skvělým rokem. Tak to ale bohužel nefunguje. Dokonce jsou v čínské astrologii čtyři znamení zvířat, pro která se dá jejich rok pokládat za nepříznivý čas. 

Pro rok 2021 jsou Buvolovi přiřazeni dva pozitivní a pět neblahých Hvězdných duchů. Buvol pod jejich vlivem může plně rozvinout uměleckého ducha, bude k tomu mít dost odhodlání i síly. To s sebou zároveň může přinést netrpělivost, neshody, nepozornost, což přinese spíš nezdar Buvolům narozeným pod silným denním vládcem. Těm schopným přizpůsobit se a následovat, těm, co nemají potřebu se prosadit za každou cenu, to pak přinese podporu. 

Pro Buvoly bývá nejproblematičtější měsíc Kozy, tedy červenec, ale v tomto roce nebude mít Koza tolik síly, aby Buvola vážněji ohrozila. Proto měsíc Kozy v roce Buvola nebude pro Buvoly tak problematický, jako tomu může být v letech Fénixe nebo Kance. Problematickým by se mohl ukázat také duben a říjen roku 2021. V dubnu hrozí Buvolům problémy vzniklé z jejich špatných rozhodování a snahy vyhnout se následkům svých činů, v říjnu se pak mohou dostat pod tlak okolí a být šikanováni. Svoji roli zde pak sehraje souhra Psa a Kozy. 

Pokud máte znamení Buvola na denním pilíři, tedy jste narozeni ve dni Buvola, platí pro vás stejné informace o neutrální povaze roku jako pro ty, kteří mají Buvola v roce narození. S tím rozdílem, že v případě denního pilíře jde primárně o partnerské a osobnostní okruhy. Pokud nejste zadaní a chtěli byste vztah nalézt, je pro vás měsíc Koně, tedy přibližně červen, tím příhodným časem na seznámení. 

Buvol na hodinovém pilíři pak zasahuje oblast, která se váže k životní cestě, budoucnosti, dětem a podřízeným. V téhle oblasti není důvod čekat zásadní otřesy. Bdělí buďte v dubnu, červnu, červenci a říjnu, protože v nich se pro Buvola skrývají obecně nepříznivá období.

Pokud nevíte zda je ve vašem čínském horoskopu 4 pilířů Buvol přítomen, zajděte si na můj kalkulátor, kde si svůj horoskop 4 pilířů můžete sestavit. KLIKNI ZDE !

Žádné komentáře:

Okomentovat