úterý 19. ledna 2021

Tygr v roce Buvola 2021

V pořadí třetím znamením ze dvanácti znamení čínské astrologie je znamení Yin, jehož zvířecím regentem je Tygr. Jedná se o jangové, tedy aktivní znamení s velkou silou. Pojí se s počátkem jara a ve své obraznosti ukrývá symboliku respektu a oddanosti úředníků, sílu záměru a rozšiřování do všech stran. Mezi Tygrem a Buvolem není nastaven žádný za šesti základních vztahů mezi znameními čínského zvěrokruhu, a proto je pro nás směrodatné znát aktuální Hvězdné duchy. 

Tygr má pro rok 2021 čtyři pozitivní a čtyři negativní Hvězdné duchy. Nejspíš to nebudou mít Tygři vůbec jednoduché, ale dobří duchové mohou Tygry ovlivnit daleko větší silou než duchové nepřízniví. Předně je dobré zmínit, že na Tygry čeká s rokem 2021 pomoc a nebudou na to, co jim tento rok přináší, sami. Pomoc by měli hledat u rádců mužského pohlaví, protože tak jim to radí Hvězdní duchové. Nebe jim bude nakloněno, a proto se v jejich životě může objevit i nová známost, čemuž napomáhají i duchové. Pokud tedy Tygři otevřou svoje srdce nové známosti, bude pro ně nejpříhodnější doba hned z jara v měsíci březnu, který patří pod vládu Zajíce, a který je jejich Květem broskvoně. Ale pro Tygry bude celý rok Buvola příležitostí k seznámení se a zamilování se. Přistupujte tedy ke vztahům odpovědně, ať svou spřízněnou duši neminete. 

Nepřízniví duchové pak přináší osamělost a opuštěnost, a to jak od osoby blízké, tak od přízně nebes. Jak tomu rozumět? Na jedné straně přízeň nebes a příslib vztahů, na druhé osamění a odvrácená tvář nebes? Důležitý bude váš postoj. Horoskop je potenciál, který může, ale nemusí dojít naplnění. Dobří duchové jsou připraveni vám pomáhat, ale na vás je, abyste konali. Pokud myslíte, že vám vše přijde do cesty samo, že je osud daný a vy ho máte jen prožít, ujmou se vlády nepřízniví duchové, aby vás potrápili. Snažte se, usilujte a Nefritový císař vám pomůže. Stůjte a čekejte na svůj osud a zůstanete stát sami. Tím posledním neblahým Hvězdným duchem je předzvěst loupeže. Buďte tedy opatrní a obezřetní. 

Pokud máte znamení Tygra na ročním pilíři, čekejte pomoc a prosperitu hlavně v obecných věcech - v jednání s úřady a s lidmi, které přímo neznáte a jsou pro vás cizí a noví. Pokud máte znamení Tygra na pilíři měsíce, tedy jste narozeni zhruba v únoru, čekejte příznivé projevy a pomoc nejspíš od těch, které znáte. Příznivě se tak mohou Hvězdní duchové projevit také ve vašem zaměstnání. Pomoci vám zase mohou lidé z vašeho blízkého okolí a rodiny. 

Pokud jste narozeni ve dni Tygra a toto znamení se nachází na vašem denním pilíři, přichází na řadu ona vztahová rovina. Denní pilíř je totiž také o partnerských vztazích. Pokud najdete znamení Tygra v hodinovém pilíři, tedy jste narozeni před rozedněním mezi 3. a 5. hodinou ranní, vyhledejte rádce, pokud budete chtít pomoc na vaší životní cestě, s životními úkoly a posláním, pokud si nebudete vědět rady, jak porozumět svým dětem, nebo pokud budete potřebovat podpořit tým svých zaměstnanců. Tam všude se vliv pilíře hodiny umí projevit. 

Pokud nevíte, kde všude se ve vašem horoskopu znamení Tygra nachází, sestavte si své BaZi v mém kalkulátoru, který najdete na tomto odkazu. 

Žádné komentáře:

Okomentovat