úterý 2. února 2021

Kůň v roce Buvola 2021

Sedmým znamením čínského horoskopu je Wu, jehož regentem je Kůň. Toto znamení otevírá druhou půlku znamení a po kolizním roku Krysy pro něj přichází lepší období, a to i přes to, že ho s Buvolem pojí vztah tzv. poškození. Tento typ vztahu znamená, že si Kůň musí dávat velký pozor na škody, které mu mohou způsobit svým jednáním druzí lidé.

Znamení Wu, patří k výrazným představitelům jangových dominantních znamení. Kůň ve své původní podobě představuje křižovatku, paličku ale i uder a je tedy spojen s rozhodností a samostatnosti. O Koni občas mluvíme jako o "velkém debatérovi", který potřebuje souhlas druhých, který by potvrdil jeho dobré úmysly. 

Pozitivem v případě znamení Koně jsou pak Hvězdní duchové přiřazení k tomuto znamení pro tento rok. Mezi těmi příznivými nacházíme jednak Hvězdy nápomocné, a tedy ty, které zlepšují jeho situaci, a také Hvězdy podporující dobré vztahy. Nepříznivé Hvězdy jsou v tomto případě, jak už jsem psal, převážně nebezpečné prostřednictvím jednání druhých lidí. Další neblahé Hvězdy se pak váží k úrazům a nehodám. Proto by si měl Kůň dát dobrý pozor hlavně v měsíci březnu, červnu a nejvíc v prosinci roku 2021. Tyto měsíce jsou pro znamení Koně nejproblematičtější.

Pokud máte znamení Koně na ročním pilíři a jste tedy narozeni v roce Koně, dejte si pozor na jednání s úřady, na nadřízené a cizí lidi, které neznáte. Pokud jste narozeni v měsíci Koně, tedy přibližně v červnu, nebezpečí k vám může přijít od známých, z rodiny, nebo od kolegů v práci. Pokud jste narozeni v den Koně, dejte si pozor na své vlastní myšlenkové pochody, protože denní pilíř je o nás a našich partnerech. Hodina Koně, která je od 11. do 13. hodiny, je pak symbolicky spojena s dětmi a podřízenými, ale také s naší vnitřní podstatou a životní cestou.

Pokud si nejste jisti, zda vůbec, a pokud ano, kde se ve vašem horoskopu nachází znamení Koně, navštivte český kalkulátor 4 pilířů a ten vám ukáže, která znamení čínského zvěrokruhu máte ve svém horoskopu. Odkaz najdete zde.

Žádné komentáře:

Okomentovat