neděle 28. listopadu 2021

Nápomocné Hvězdy v roce Vodního Tygra (2022)

Systém nápomocných Hvězd v čínské astrologii je takovou speciální metodikou, která vyhledává obzvlášť příznivé nebo nepříznivé konstelace přinášející jistý druh událostí. V rámci této metody je nadcházející rok Vodního Tygra specificky ovlivněn dvěma Hvězdnými duchy.

Ten první je příznivý pro studium a literární kariéru. Měli bychom si být vědomi, že vzdělání ve staré Číně, kolébce BaZi astrologie, bylo silně spojeno se studiem literatury. Úředník, který zastával nějaký úřad, byl veden k tomu, aby byl učenec a literát v širším slova smyslu. A WEN Sing je Hvězdnou konstelací, která tento aspekt našich životů podporuje. Není-li tedy Tygr vaším kolizním znamením, vyslyšte jeho volání ke studiu a začněte se studiem, byť byste k tomu neměli vlohy. Tento rok vám bude nápomocen. Tato Hvězda zároveň pozitivně ovlivňuje naše finanční záležitosti, protože tím, že se něco naučíme, jsme schopni převzít vyšší díl odpovědnosti a dosáhneme tak na lepší postavení.

Druhá hvězdná konstelace je nepříznivá, a ti, kteří jsou s Tygrem v jistém konfliktu (Opice, Had a v jistém smyslu i Kanec), by se měli mít velmi na pozoru před úrazy a nehodami s úrazy. Záleží hodně na každém osobním horoskopu, ale obecně je to Hvězdná konstelace stojící za zraněními, kde se objevuje krev. Pro ženy, které plánují rodinu, je pak nevhodná pro otěhotnění, a to jak přirozené, tak to umělé, protože je zde riziko potratů, a to i těch samovolných. Dbejte tedy zvýšené opatrnosti a zbytečně nedávejte těmto neblahým duchům příležitost projevit se.

Žádné komentáře:

Okomentovat