sobota 23. ledna 2021

Drak v roce Buvola 2021

Pátým znamením čínského zodiaku je Chen, jehož zvířecím regentem je Drak - jedno ze dvou mystických zvířat horoskopu. Tím druhým je Fénix, častěji označovaný jako Kohout, i když ve starých textech jde spíše o Bažanta. O tom teď ale psát nebudeme. Podstata znamení Draka je ukryta v lůně matky a představuje dobu před něčím. Období příprav, něco utajeného. Také proto je jednou ze zásadních charakteristik Draka nepředvídatelnost. Tou druhou je pak šarm. 

Drak má s Buvolem komplikované vztahy. Oba patří k elementu Země. Buvol uzavírá zimní období a Drak ukončuje období jarní. Vztah, který mezi nimi vládne, přináší Drakovi problematické, mnohdy až destruktivní vlivy. Podle typu denního vládce pak můžeme odvodit, v jaké oblasti se ony problematické vlivy projeví. Pokud jste narozeni v den, kterému vládla Země, budou to problematické vlivy v osobnostní rovině, pokud jste narozeni v den Dřeva, projeví se tyto vlivy ve vašich financích atd. 

Dobré je vědět, že na to může Drak tento rok vyzrát prostřednictvím pomocníků ženského pohlaví. Hvězdní duchové mu slibují pomoc právě prostřednictvím žen, a tak by jejich pomoc měli Draci vyhledat, pokud si nebudou vědět rady. Mezi problematické vlivy roku Buvola se také kromě oněch destruktivních vlivů řadí napomenutí před klepy, pomluvami a spory, které mohou skončit až u soudu - například o dobré jméno, nebo i horší případy. Doporučení u těchto vlivů je předně se soustředit na svoje záležitosti namísto toho, abyste řešili spory a aktivity jiných. 
Pokud máte znamení Draka na ročním pilíři a jste tedy narozeni v roce Draka, dejte si pozor na jednání s úřady, na nadřízené a cizí lidi, které neznáte. Pokud jste narozeni v měsíci Draka, tedy cca v dubnu, nebezpečí k vám může přijít od známých, z rodiny, nebo od kolegů v práci. Pokud jste narozeni v den Draka, dejte si pozor na své vlastní myšlenkové pochody, protože denní pilíř je o nás a našich partnerech. Hodina Draka, která je od 7. do 9. hodiny, je pak symbolicky spojena s dětmi a podřízenými, ale také s naší vnitřní podstatou a životní cestou. 

Pokud si nejste jisti, zda vůbec, a pokud ano, tak kde je ve vašem horoskopu znamení Draka, navštivte český kalkulátor 4 pilířů a ten vám ukáže, která znamení čínského zvěrokruhu máte ve svém horoskopu. ODKAZ NAJDETE PO KLIKNUTÍ ZDE.

Žádné komentáře:

Okomentovat