pátek 22. ledna 2021

Zajíc v roce Buvola 2021

Čtvrtým znamením čínského zodiaku je Mao, jehož regentem je Zajíc. Někdo říká Králík, ale to je v tomto případě podružné. Občas se objevuje označení Kočka. To už stojí za zmínku, protože toto označení má dva důvody. Buď se jedná o nesprávný překlad znamení, protože čínský zodiak nemá Kočku, ale Zajíce, nebo se jedná o vietnamskou formu - zde se opravdu vyskytuje Kočka namísto Zajíce, což má kulturní podtext. 

Zajíc je čtvrté, tedy jinové znamení čínského horoskopu a s Buvolem nevstupuje do přímého kontaktu. Mohlo by se tedy zdát, že pro Zajíce půjde o neutrální rok, ale abychom si udělali celkový obrázek o tom, jaký rok 2021 pro Zajíce bude, musíme se podívat na aktuální nastavení Hvězdných duchů. 

Bohužel pro rok 2021 nacházíme u Zajíce víc neblahých než těch příznivých Hvězdných duchů, a tak se na ně tedy pojďme podívat a říct si, co s tím. Rok Buvola je pro Zajíce zatížen velmi zvláštními Hvězdami, ty ho nabádají, aby se vyhnul kontaktu s duchy. Jde to tak daleko, že je zde varování před tím, že se na Zajíce budou duchové zlobit a škodit mu. Zapovídají se tedy návštěvy pohřebišť, kostelů a svatyň, potažmo i služeb těch, kteří se světem duchů mají co do činění, tedy věštců a mágů. 

Při nedodržení těchto pravidel je nasnadě finanční ztráta a zdravotní problémy. Toto ne zcela tradiční napomenutí je doprovázeno Hvězdným duchem kalamity a duchem předznamenávajícím bolesti hlavy. Výčet to opravdu není příznivý, ale pojďme se zamyslet nad tím, jak z té situace ven. 

Předně by stálo za to poslouchat napomenutí Hvězd, a pokud považujete čínský horoskop za bernou minci tak, jako já, pak se pro tento rok vyhnout kontaktu s duchy zemřelých. Dalším aspektem je úvaha, že nejsou jen nepřízniví duchové. Svět v sobě nese pozitivní i negativní složku. Pokud se tedy budete orientovat na pozitivní část světa, budete v něm působit jako podporující a pomáhající osoba, dobří duchové vás jistě, na základě pravidla vrána k vráně sedá, podpoří. Nejspíš to tento rok nebude snadné, ale jistě to nebude nemožné. 

Jako problematický měsíc je pro Zajíce měsíc září s podzimní rovnodenností. V tento čas je dobré být obzvlášť opatrní, protože Fénix, který září vládne, nemá Zajíce rád. Zajíci by si měli dát pozor i na prosinec a červen, kdy vládnou další dva kardinálové Krysa a Kůň, protože mezi všemi kardinály čínského horoskopu jsou napjaté vztahy. 

Pokud jste narození v roce Zajíce, buďte opatrní při jednání na úřadech a s cizími lidmi, pokud jste narození v měsíci březnu a Zajíce tedy máte v pilíři měsíce, rizika a problémy mohou být spojeny s vaší širší rodinou nebo v práci, to záleží hlavně na vašem osobním horoskopu a jeho denním vládci. 

Pokud jste narození ve dni Zajíce a toto znamení máte tedy na denním pilíři, je to nejspíš nejbezpečnější umístění pro tento rok, protože problémy by se v tomto případě mohly projevit primárně v partnerské oblasti, které se ale vliv Hvězdných duchů přímo netýká. Trochu jinak to bude, pokud jste narození v hodině Zajíce, tedy mezi 5. a 7. hodinou ranní. To by se problémy spojené s vlivem duchů mohly projevit na vaší životní cestě, nebo ve vztahu k dětem. Zde se dá mluvit i o vnitřních obavách a starostech. 

Pokud si nejste jistí, zda je ve vašem horoskopu Zajíc přítomen, a ve kterém pilíři, navštivte můj kalkulátor na tomto odkazu. KLIKNI ZDE !!!

Žádné komentáře:

Okomentovat