sobota 28. ledna 2023

Znamení Draka v roce Zajíce


Znamení Draka čeká relativně komplikovaný rok 2023 se třemi nepříznivými a jednou, zato ale velmi pozitivní hvězdou. Bude prospěšné se na tento rok připravit, aby vás jeho energie nezastihly nepřipravené. Takže se pojďme podívat na to, co se pro rok Zajíce chystá.

Tou primární pozitivní Hvězdou je Hvězda Slunce, která má dvě roviny významů, a my bychom si měli být vědomi jich obou, abychom s ní a jejím vlivem mohli dobře pracovat. Pokud máte znamení Slunce ve svém základním horoskopu, je smysl této Hvězdy ten, že jste tímto Sluncem vy, ale přichází-li vám v čase, jako je tomu teď pro znamení Draka, přichází vás onen aspekt Slunce navštívit a bude vám vstupovat do života.

Tento aspekt je velmi pozitivní, protože přináší pomoc od lidí z vašeho širšího okolí, kteří vám mohou pomoci s vaším problémem. Slunce, jak už jeho název napovídá, osvětluje, prosvětluje situace a nám se lépe hledají cesty. Do našich životů totiž mohou vstupovat v tomto roce také negativní vlivy a Slunce v podobě druhých lidí nám může pomoci najít cestu ven.

Tím zásadním nepříznivým aspektem roku Zajíce jsou Hvězdy Nemoci a Šest škůdců. Hvězda nemoci, jak už sám název napovídá, otevírá dveře k tomu, aby nás v tomto roce navštívila nějaká nemilá nemoc. Zdraví je jedna z mála věcí, kterou dovedeme sami svým životním stylem ovlivnit, a tak platí, že nemá-li se kde neblahý vliv této Hvězdy projevit, není důvod se jí obávat. Nejde totiž primárně o nemoci z úrazů, ale o nemoci, které nás navštíví – od rýmy, přes vyšší krevní tlak, po cukrovku nebo infarkt. Není dobré podcenit tento vliv zanedbáním lékařských preventivních prohlídek ani odkládáním nezbytných lékařských zákroků.

Šest škůdců pak přináší dopady problémů, které způsobují druzí lidé, ale dopady jejich skutků cítíme sami na sobě – jedná se například o situace, kdy půjčíme někomu něco a on to rozbije nebo ztratí atd. Za naši škodu tedy mohou druzí lidé, kteří nám mohou skrytě stát v cestě k úspěchu. To je důvod, proč je Slunce takovým velkým pomocníkem. Protože nám může, pomocí druhých, ukázat skrytá nebezpečí a najít cestu, jak dál.

Jako vždy je důležitý kontext celého horoskopu a to, v jakém pilíři se u vás znamení Draka nachází. Ti, kteří se narodili v roce Draka (1976, 1988, 2000, 2012 atd.) mohou tyto vlivy pocítit v oblasti svého veřejného já – zde je ona Hvězda Nemoci nejaktuálnější.

Ti, kteří se narodili cca od 5. dubna dál, by si měli dát pozor na dění v širší rodině a v pracovních kolektivech. Zde se totiž může skrývat jak oněch Šest škůdců, tak také pomocníci. Ti pak mohou být spojeni primárně s mužským pohlavím, avšak ne nezbytně.

Den Draka naznačuje, že by pro vás mohl být Sluncem partner, popřípadě byste pro partnera mohli být oním Sluncem i vy. Hodina Draka (7:00 až 9:00 hod.) je dobou snídání. Zrcadlí se zde děti, naši podřízení, ale i naše plány a životní cesty.


Pamatujte na to, že každý máme horoskop sestavený ze 4 vlivů (znamení roku, měsíce, dne a hodiny), a váš osud je tak utvářen více vlivy. Znamení roku, kdy jste se narodili, je jen jedním z nich a pro detailnější seznámení se s celým horoskopem mne neváhejte kontaktovat.

Pokud vás zajímá horoskop, objednejte si ho ZDE.

Pokud se chcete čínskou astrologii učit, zapojte se do mých kurzů astrologie ZDE.

Žádné komentáře:

Okomentovat