pátek 27. ledna 2023

Znamení Zajíce v roce Zajíce


Většina lidí předpokládá, že pokud aktuálnímu roku vládne stejné znamení, které vládlo také roku jejich narození, jsou nějakým způsobem vyvolení, jsou jakoby odměněni a automaticky to pro ně znamená požehnání. Chyba lávky.


To, že na vás přišla řada v cyklu opakujících se znamení, jen znamená, že jste byli poctěni tím, že vás Nefritový císař, vládce celého horoskopu, předvolal před tabuli a před celou nastoupenou třídou vás prozkouší. A to není vždy ta nejlepší zpráva, obzvlášť tehdy, pokud na to nejste připraveni. Nicméně nezoufejte. Na své straně máte víc pozitivních než těch negativních Hvězd.

K tomu, aby se ale jejich vliv mohl projevit, potřebují vaši aktivitu. Věci nefungují samy od sebe. Říct si fajn, mám na své straně pozitivní hvězdy, sednu si a dám nohy na stůl, je ta nejhorší strategie. Tento rok byste totiž měli uchopit svůj život do svých rukou a stát se tvůrcem svého osudu. Na vaší straně stojí Hlavní Hvězda, která vám pomůže stát se „vůdcem“ v dobrém slova smyslu. Ne tím, kdo přenese odpovědnost na jiné a sám suchou nohou přejde přes rozbouřené moře nebo Jordán.

Pro někoho to znamená zcela novou zkušenost, jde totiž o to postavit se čelem k tomu, co vás může také svazovat a brzdit, jako například toxický vztah, nevhodná práce atd. Na vaší straně pak jsou i hvězdy ekonomické prosperity, které vám pomohou zhodnotit majetek (hmotný i nehmotný), který již máte. Už méně vám mohou pomoci nějaký nový získat.

Jednou z cest, jak naplnit tento úkol pro rok 2023, je studium. Akademické Hvězdy, které v tomto roce navštívily dům Zajíce, vám pomohou při získání nových dovedností a znalostí, čímž podpoříte svoji roli ve společenství. Se vzděláním roste odpovědnost a s ní i ruku v ruce role a hodnota, jako jsou třeba odměny nebo plat. Investujte tedy tento rok do sebe. Začněte s něčím, co podpoří vaše profesní dovednosti, třeba rétorika, marketing, programování, psychologie. Nabídka je široká a jistě se vám tato investice vyplatí.

Jde také o to, kde ve vašem horoskopu ono znamení Zajíce budete mít. Ti, kteří se narodili v roce Zajíce (1975, 1987, 1999, 2011 atd.), budou nejspíš potřebovat zapracovat na svém veřejném já, na svých kontaktech a na vztahu k institucím. Ti, kteří mají znamení Zajíce v měsíci narození, tedy cca od 6. března do cca 7. dubna, pak mohou očekávat takovéto energie v práci a v bližší rodině. Budou nejspíš muset popřemýšlet o vztahu k rodičům nebo sourozencům, o vztahu v pracovním kolektivu a mezi bližšími přáteli. Vše je odvislé o kontextu každého horoskopu.

Zajíci na denním pilíři pak mohou řešit situace směrem k sobě samým, potažmo k partnerovi jako takovému, a ti narození v hodině Zajíce (5:00–7:00 hod.) ať se nachystají na takové situace v kolektivu, který vedou, popřípadě ve vztahu ke svým dětem.


Pamatujte na to, že každý máme horoskop sestavený ze 4 vlivů (znamení roku, měsíce, dne a hodiny), a váš osud je tak utvářen více vlivy. Znamení roku, kdy jste se narodili, je jen jedním z nich a pro detailnější seznámení se s celým horoskopem mne neváhejte kontaktovat.

Pokud vás zajímá horoskop, objednejte si ho ZDE.

Pokud se chcete čínskou astrologii učit, zapojte se do mých kurzů astrologie ZDE.

Žádné komentáře:

Okomentovat