neděle 29. ledna 2023

Znamení Hada v roce Zajíce


Pro znamení Hada je nadcházející rok Zajíce zvláštním obdobím, protože Had patří do nebeské trojice k Fénixovi, který je se Zajícem v otevřeném konfliktu. To svým způsobem nezavdává příčinu k tomu, aby se měl tento rok kdo ví jak dobře, podobně jako třetí ze skupiny Buvol, ale není to otevřený konflikt, a tak ty starosti nemusí být tragické.

Hadům v tomto roce hrozí problémy kvůli Hvězdě Nebeského Psa a Hvězdě Kalamity. Bude určitě prospěšné, pokud tento rok budete, máte-li znamení Hada ve svém horoskopu, opatrní a obezřetní – hrozí totiž kalamity vodního a ohnivého charakteru a zranění způsobená při chování, které je v rozporu s dobrými mravy a zákonem.

Nebeský Pes pro vás tedy může připravit situace, kdy vám nebo vašim blízkým bude hrozit zranění při něčem, jako je například pouliční bitka, autonehoda, spor, nebo třeba i při záchraně někoho, kdo porušil nějaká pravidla (zákaz koupání v nebezpečných místech, vstup na nebezpečná místa a podobně). Za určitých okolností dělá Nebeský Pes viditelné jizvy. To je situace potenciálně velmi nebezpečná pro děti a mládež, tedy ty narozené v letech 2013 a 2001, kteří nejsou úplně posedlí bezpečností.

Vždy však toto berte jako potenciál, nikoliv jako danost. Astrologie slouží k předpovídání vlivů tak, abyste měli prostor a čas připravit se na situace – těm pozitivním jít svou aktivitou naproti a ty negativní správným postojem eliminovat. Hvězdy jsou jen potenciál, který potřebuje situaci k tomu, aby se projevil – pokud nemá příležitost, kde by se projevil, nenastane.

To, v jakém prostředí vás může Nebeský Pes kousnout, nebo kde se může kalamita projevit, je odvislé od toho, kde máte znamení Hada umístěné ve svém horoskopu. Pokud máte toto znamení v ročním pilíři a jste tedy narozeni v roce Hada, jsou veřejně přístupná místa, jako jsou ulice, hřiště, restaurace atd. místem, kde se může jeho vliv projevit.

Pokud jste narozeni v měsíci Hada, tedy cca po 6. květnu a dál, pak je místem, kde může k incidentu dojít, třeba vaše dílna nebo kancelář, domy příbuzných anebo jiné, svým způsobem už neveřejné, ale přesto ne úplně soukromé prostory.

Den Hada se může projevit u vás doma, a tak je dobré zkontrolovat pojistky, pojištění proti požáru nebo vodě. Neodcházet, když vaříte na otevřeném ohni, nenechat pračku bez dozoru a podobné, svým způsobem běžné věci. Zde může hodně napovědět i Feng Shui.


Pamatujte na to, že každý máme horoskop sestavený ze 4 vlivů (znamení roku, měsíce, dne a hodiny), a váš osud je tak utvářen více vlivy. Znamení roku, kdy jste se narodili, je jen jedním z nich a pro detailnější seznámení se s celým horoskopem mne neváhejte kontaktovat.

Pokud vás zajímá horoskop, objednejte si ho ZDE.

Pokud se chcete čínskou astrologii učit, zapojte se do mých kurzů astrologie ZDE.

Pokud si chcete číst další články, klikněte SEM pro další článek.

Žádné komentáře:

Okomentovat