středa 25. ledna 2023

Znamení Tygra v roce Zajíce


Dům ve znamení Tygra je pro tento rok Zajíce osazen příznivými i neblahými Hvězdami tak nějak vyrovnaně. A možná ty pozitivní Hvězdy převažují a pomáhají tomuto znamení zdolat mnohé překážky, které ho na jeho cestě čekají. Tento rok totiž může být rokem plným výzev.

Půjde jistě o kontext celého vašeho osobního horoskopu a poměry sil mezi znameními roku, měsíce, dne a hodiny, ale každopádně, pokud máte Tygra ve svém horoskopu, budete vystaveni výzvám. Nejméně příznivá hvězda je „Bůh Smrti“, která však nevěstí smrt jako takovou v tom fyzickém slova smyslu, ale snaží se pohřbít vaše plány a projekty, na kterých pracujete.

Je pravděpodobné, že se vám v té oblasti, ve které tato Hvězda působí, nemusí dařit, a obtíže a problémy budou přicházet častěji, než byste si přáli. Ale na vaší straně stojí také pozitivní Hvězdy, které, pokud se nevzdáte a budete bojovat, podpoří vaši snahu a přinesou vám v konečném důsledku zdar a úspěch. Na své straně totiž máte Hvězdy (vlivy, nikoliv nebeská tělesa), které vám otevřou srdce druhých lidí a podpoří vaše úsilí, a to hlavně u osob mužského pohlaví. K nim si jděte pro radu a pro pomoc.

Nezapomínejte, že vliv Hvězd čeká na vaši aktivitu. Spoléhat se na to, že mít na své straně pozitivní Hvězdy znamená automatický úspěch, je čiré bláznovství a zaděláváte si tím spíš na problémy než na zisky. Nebesa neodmění lenochy, ale ty, kteří jednají proaktivně v ten správný čas.

Jste-li narozeni v roce Tygra (1974, 1986, 1998, 2010 atd.), Hvězda „Boha Smrti“ se promítne hlavně do oblasti vašeho „veřejného já“ a vy můžete počítat s problémy při jednání na úřadech a v institucích.

Pokud jste narozeni počátkem měsíce února (cca od 4. 2. dál), dejte si pozor na oblast pracovní, kdy Hvězda „Boha Smrti“ může zapůsobit do vašich pracovních aktivit a může se podílet i na ztrátě zaměstnání, pokud ji nebudete aktivně čelit. Po několika letech restrikcí a v době recese mají zaměstnavatelé zájem o lidi s proaktivním přístupem, nikoliv o ty, kteří chtějí mít v práci pohodičku a klid.

tradiční forma znamení Tygra

Znamení Tygra v denním pilíři se může neblaze projevit v oblasti osobního rozvoje a projektů s touto oblastí vašeho života spojenou. Díky Květu Broskvoně však mohou být dveře k vašim romantickým a partnerským vztahům otevřené, a tak je pro vás nalezení partnera, pokud žádného nemáte, pravděpodobnější než v jiném roce.

Jste-li narozeni v hodině Tygra (3:00–5:00 hod.), dejte si pozor na projekty, které máte teprve v plánu a které připravujete pro svou budoucnost. Postarejte se, abyste nepromarnili příležitost, která by váš projekt mohla posunout na vyšší úroveň.


Pamatujte na to, že každý máme horoskop sestavený ze 4 vlivů (znamení roku, měsíce, dne a hodiny), a váš osud je tak utvářen více vlivy. Znamení roku, kdy jste se narodili, je jen jedním z nich a pro detailnější seznámení se s celým horoskopem mne neváhejte kontaktovat.

Pokud vás zajímá horoskop, objednejte si ho ZDE.

Pokud se chcete čínskou astrologii učit, zapojte se do mých kurzů astrologie ZDE.

Pokud si chcete číst další články, klikněte SEM pro další článek.

Žádné komentáře:

Okomentovat