středa 25. ledna 2023

Znamení Buvola v roce Zajíce


Po relativně příznivém roce Tygra bude mít znamení Chou, jehož je Buvol regentem, náročný rok. Vše vychází z absence pozitivních hvězd v jeho astrologickém systému. Toto se každoročně děje některému ze znamení čínského zvěrokruhu a tentokrát zůstal „černý Petr“ právě Buvolovi. Co to tedy znamená a jak moc je to nepříznivé?

Vše závisí od kontextu a od míry zapojení znamení Buvola do vašeho horoskopu. V podstatě jde o to, že vám v tomto roce Nebe vystavilo „stopku“ a vy máte tedy trochu zvolnit, popřemýšlet nad tím, zda to, co chcete, je to, kam byste se měli ubírat i v dalších letech, a nakolik jste si tím vším vy sami jisti.

tradiční znak Chou
Nebe vám nic nedluží. To, jaký žijeme život, je do určité míry naše věc, a protože jsme Nebesům nic nedali, ani po nich nemůžeme nic požadovat, a tím pádem nám nic nedluží. Proto nemá smysl a význam být na osud a bohy naštvaní, ale je zde čas na to být sami se sebou, starat se výhradně o svoje věci a nebýt tím, kdo strká nos do cizích věcí, kdo chce druhým pomáhat, a tak jim zasahovat do života.

Buďte v tomto směru velmi opatrní, protože vaše hlavní Hvězdy mluví o osamění (a to zvlášť, jste-li ženou), o potřebě vymezení si hranic a o minimalizování kontaktů s dalšími, kterým přijde váš životní styl a nápady nevhodné, hloupé, a tudíž se vám nejspíš nedostane jejich podpory. Pamatujte si ale, že to není podstatné. Nežijeme zde pro to, abychom potěšili ostatní. Ať už to jsou rodiče, kamarádi, kolegové nebo partneři.

Toto je čas na revidování a promyšlení si toho, co dál. S tím novým pak vyčkejte na příští rok. Bylo by chybou na jaře se tzv. rozmyslet, uspěchat to všechno a od léta se snažit nanovo. Celý rok je pro vás škola. Projděte si všemi třídami, než si uděláte jasno v tom, co chcete, a jak to chcete.

Pokud jste narozeni v roce Buvola (1973, 1985, 1997, 2009 atd.), nejspíš se před vámi uzavřou brány vnějšího světa a bude pro vás velmi obtížné navázat nová přátelství, nové kontakty a nové obchody. Prosadit něco na úřadech se může jevit jako nadlidský úkon.

Jste-li narozeni v měsíci lednu (cca od 5. ledna dál), je pravděpodobné, že tyto věci budete prožívat s kolegy a přáteli a také s bližší rodinou. Možná lidem ve vaší kanceláři nebo na pracovišti přijdou vaše nápady hloupé, možná vás sourozenci a rodiče nepodpoří tak, jak byste chtěli. Nevadí. Pokud je to důležité a zvládnete to sami, rozhodněte si o tom vy sami.

Ti, kteří jsou narozeni ve dni Buvola, pak mohou prožívat jisté tendence k separaci, k rozchodům, nebo pokud tedy nejsou ve vztahu, bude pro ně nalezení vztahu a jeho udržení nesnadné. Vezměte v potaz, že je to tedy ideální čas pro sebe sama. Zkonsolidovat, posbírat se a dát se do kupy. Věnovat se sobě jak zvenčí, tak zevnitř.

Pokud jste narozeni v hodině Buvola (1:00–3:00 hodin), můžete tyto vztahy osamocení prožívat se svými dětmi nebo od podřízených ve svém týmu. Zapracujte tedy na svá roli vůdce a manažera. Dejte druhým prostor a nechte je dělat chyby.


Pamatujte na to, že každý máte horoskop sestavený ze 4 vlivů (znamení roku, měsíce, dne a hodiny), a váš osud je tak utvářen více vlivy. Znamení roku, kdy jste se narodili, je jen jedním z nich a pro detailnější seznámení se s celým horoskopem mne neváhejte kontaktovat.


Žádné komentáře:

Okomentovat