úterý 24. ledna 2023

Znamení Krysy v roce Zajíce

Oproti minulému roku bude mít znamení Zi (Krysa) o poznání rozmanitější život, protože v roce Zajíce bude toto znamení vystaveno více vlivům než v roce předešlém. Obecně se dá říct, že tématem tohoto roku jsou pro Krysu vztahy. Jak vztahy k druhým, tak také vztahy k sobě samé. Pozitivní Hvězdy, které se v tomto období objevují, budou působit proaktivně v tom smyslu, že nám umožní najít si nové, nejen partnerské, vztahy. Není to však automatické. My sami musíme projevit aktivitu a Hvězdy nám pak podají pomocnou ruku. Ono staré známe pořekadlo „Sedávej panenko v koutě, budeš-li hodná, najdou tě“ už prostě mnoho let neplatí. O své dobré vztahy se prostě musíme postarat my sami.

Znamení Krysy bude vystaveno jak pozitivním, tak negativním vlivům – jak už to tak bývá. Tím nepříznivým vlivem je ten, který se může projevit jako jistá zrada nebo ztráta důvěry, která v určitých momentech může vyvrcholit až do nevhodného jednání, odporujícího dobrým mravům. Křik, ponižování, bossing, nebo i nevhodné sexuální narážky a chování toho mohou být součástí. Velmi záleží, kde máte toto znamení umístěno v rámci vašeho horoskopu. Zda jste narozeni v roce Krysy (1972, 1984, 1996 atd.), nebo jste narozeni cca v třiceti dnech po cca 7. prosinci, kdy začíná měsíc Krysy, nebo ve dni či hodině Krysy (23:00–1:00 hod.).

Aspektem Krysy je tento rok zaměření se na sebe a svůj potenciál, a to v tom smyslu stát se tím, kým byste měli či chtěli být tak, aby s vámi druzí chtěli trávit svůj volný čas, popřípadě obchodovat a pracovat. To, jak se totiž chováme k sobě, se zrcadlí navenek – a každý raději tráví čas s pozitivně smýšlejícími než těmi, kteří jen frflají a stále něco kritizují, a tím tak nežijí v přítomnosti.

Znamení Krysy bude vystaveno zkouškám a bude na vás, jak v nich obstojíte. Přichází totiž čas, kdy můžete být vystaveni jak nepříznivým tlakům nespolečenského jednání, tak také vlivům, které vás povedou k prohloubení stávajících vztahů, nebo k nalezení nových. Pokud jde o vztahy, je zde jisté riziko, že budete vystaveni vztahům účelovým, povrchním, vhodným pro zábavu a rozptýlení, a nikoliv těm hlubším a trvalejším. Proto je potřeba dobře vědět, co chcete, co obecně od druhých očekáváte a co také budete do vtahů investovat. Tak, aby vaše investice nebyla vniveč, nebo naopak nebyla nedostatečná. Tento rok je důležitým rokem pro sebepoznání v této oblasti.

Pokud pak máte znamení Krysy v roce svého narození, jde o oblast širší rodiny a lidí, se kterými toho máte pramálo společného. Odtud pak může přijít onen impuls a vliv, který vás vystaví vztahovým vzorcům. Pokud máte znamení Krysy ve svém měsíci narození, jde o oblast vztahů s bližší rodinou a přáteli, ale také o vztahy s kolegy v práci.

Jste-li narozeni ve dni Krysy, kterých je v každém roce zhruba 30, pak se jedná primárně o vztah sama k sobě a ke svému partnerovi. Pokud partnera nemáte, jsou zde předpoklady k nalezení spřízněné duše. Hodina Krysy nás pak vede k našim snům, ambicím, životní cestě a také k dětem a těm, o které pečujeme.

Pamatujte na to, že každý máte horoskop sestavený ze 4 vlivů (znamení roku, měsíce, dne a hodiny) a váš osud je tak utvářen více vlivy. Znamení roku, kdy jste se narodili, je jen jedním z nich a pro detailnější seznámení se s celým horoskopem mne neváhejte kontaktovat.

Objednat horoskop ZDE 

Kurzy astrologie ZDE

Žádné komentáře:

Okomentovat