neděle 5. února 2023

Znamení Kance v roce Zajíce


Znamení Kance patří do „nebeské trojice“, která se semkla kolem kardinálního znamení Zajíce. Tato konstelace posouvá znamení Kance mezi vyvolené, ale Hvězdy mu až tak nepřejí. Pravdou je, že najdeme v jeho astrologickém domě víc těch problematických než pozitivních Hvězd. Ale popořadě.

Téma, se kterým se bude muset Kanec tento rok vyrovnat, vypadá na zvládání svých emočních rovin. Je totiž podle Hvězd přeplněn jangovými energiemi, které přináší do jeho osobnosti až přílišné napětí. Z něj pramení netrpělivost, nesoulad a z nich nesnadná komunikace s druhými, což vede k osamělosti. To je řetězec, který by bylo dobré přerušit.

Onu přílišnou přemíru energie je potřeba upustit. Zaměřte se na fyzickou aktivitu. Podle druhu denního vládce si nastavte příhodnou aktivitu, a pokud nevíte, choďte na procházky. Chůze je náš přirozený pohyb a nic jí nemůžete zkazit. Laskavost je lék na netrpělivost a nesnadnou komunikaci s druhými. Nebojujte, ale spolupracujte. Je snadné negativně se vymezovat a kriticky hodnotit, ale je prospěšnější hledat cestu, jak onu situaci nebo věc zlepšit. Neuzavírejte se před druhými. Neříkám, abyste se hned se všemi objímali, ale v osamění není lehké najit impulz k obrácení se od smutných tendencí.

Nápomocné Hvězdy přejí více pracovní než osobní rovině, a tak je-li tato cesta schůdná, vyjděte po ní a začněte s novým projektem, nastavte si nové cíle a pracujte na tom, abyste stabilizovali a podpořili svoji kariéru a hojnost. To vhodně kompenzujte aktivitou a regenerací. Není dobré v tomto roce pracovat nadoraz.

Síla Hvězd záleží na kontextu celkového horoskopu každého z nás. Vždy však toto berte jako potenciál, nikoliv jako danost. Astrologie slouží k předpovídání vlivů tak, abyste měli prostor a čas připravit se na situace – těm pozitivním jít svou aktivitou naproti, ty negativní správným postojem eliminovat. Hvězdy jsou jen potenciál, který potřebuje vhodné situace k tomu, aby se projevil. Pokud není prostor, kde by se projevil, nenastane to.

To, v jakém prostředí se může předpokládaný vliv Hvězd projevit, je dáno umístěním toho kterého znamení ve vašem horoskopu. Pokud máte toto znamení v ročním pilíři a jste tedy narozeni v roce Kance (1971, 1983, 1995, 2007 atd.), jsou lidé, se kterými se znáte, tedy obecná široká veřejnost, těmi, se kterými může dojít k dané interakci. Je pravděpodobné, že můžete mít příležitost cestovat. Využijte toho.

Pokud jste narozeni v měsíci Kance, tedy cca od 7. listopadu dál, pak je prostředí, kde se projeví síla Hvězd, dána širší rodinou, vztahy v práci a mezi přáteli. Kontext samotného horoskopu pak dopřesní to, kde a jak. Toto změny pak mohou být hlavně v oblasti pracovní.


Den Kance se může projevit u vás doma, protože má přímý vztah k vám a vašemu partnerovi – potenciálnímu, i tomu faktickému. Případná partnerská krize pak je tedy způsobena primárně astrologickým vlivem, a tak pomine sama od sebe, až se rok Zajíce přerodí do roku Draka.

Hodina Kance (21:00–23:00 hod.) odráží oblast našich snů, plánů a oblast těch, o které se staráme. Nacházíme zde tedy vztahy s podřízenými, ale i našimi dětmi. Pokud jste se narodili v hodině Kance, je toto oblast, kde se mohou vlivy tohoto znamení projevit.


Pamatujte na to, že každý máme horoskop sestavený ze 4 vlivů (znamení roku, měsíce, dne a hodiny), a váš osud je tak utvářen více vlivy. Znamení roku, kdy jste se narodili, je jen jedním z nich a pro detailnější seznámení se s celým horoskopem mne neváhejte kontaktovat.

Pokud vás zajímá horoskop, objednejte si ho ZDE.

Pokud se chcete čínskou astrologii učit, zapojte se do mých kurzů astrologie ZDE.


Žádné komentáře:

Okomentovat