středa 1. února 2023

Znamení Kozy v roce Zajice


Rok Zajíce (2023) bude pro znamení Kozy příjemnou změnou oproti předchozím létům, hlavně v porovnání s rokem 2021, který byl pro toto znamení kolizním. Tentokrát se Nebeské energie zformovaly do postavení Nebeské trojice, což je pro toto znamení a lidi s ním spojené pozitivní.

Pro znamení Kozy je rok 2023 mixem pozitivních a negativních Hvězd a bude hodně záležet, jakou toto znamení hraje roli ve vašem horoskopu 4 pilířů. To proto, že na osud člověka má vliv nejen ono jedno roční znamení, ale další znamení ve všech čtyřech pilířích. V obecné rovině ale má znamení Kozy před sebou pozitivní rok. Několik Hvězd je orientováno na prosperitu, a proto je to dobrý rok, kdy máte možnost svou situaci vylepšit. Rok 2023 bude nejspíš rokem konsolidace, a to znamená, že mnoho lidí může být v rámci úspor propuštěno. Vše, co se bude vedení zdát nadbytečné a bez čeho se mohou obejít, bude nejspíš odstraněno, a váš proaktivní přístup vás může z této skupiny vydělit.

Předpokládat, že pokud máte energie Nebes na vaší straně, tak že můžete sedět se založenýma rukama, je chybou, která se vám vymstí. To, že máte potenciál, znamená, že ho máte využít. Ne promrhat. Pokud totiž nebudete aktivní, promluví do vašeho osudu negativní Hvězdy. Bílý tygr a Pět duchů jen čekají, kdy se budou moci projevit. Pomluvy a jednání druhých, které vás poškodí, jsou jen obecným výčtem toho, kam tyto Hvězdy míří. Pod jejich vlivem může člověk přijít o svou pověst, upadnout do dluhů i být popotahován soudy.

Další nepříliš příznivou Hvězdou je ta, která varuje před poraněními přicházejícími z nástrojů a nářadí, a která má blízko také k chirurgickým zákrokům. Pozitivní přínos této Hvězdy je tedy v tom, že máte-li ve vašem aktuálním zdravotním stavu cokoliv, kde lékaři doporučují operativní zákrok, nebo jen trhání zubů, je toto příhodná doba pro tyto činnosti. Chápu, že se lidé těchto věcí obávají, ale je v tomto směru lepší řešit obtíže, pokud jsou malé, než čekat, až narostou do větších rozměrů, a pak místo lokálního zákroku, kdy jste ten den už doma, dozrajete k operaci a několikatýdenní rekonvalescenci. Člověk by měl dobře zvážit, co je v tomto ohledu smysluplnější.

To, v jakém prostředí se může předpokládaný vliv Hvězd projevit, je dáno umístěním toho kterého znamení ve vašem horoskopu. Pokud máte toto znamení v ročním pilíři a jste tedy narozeni v roce Kozy (1967, 1979, 1991, 2003 atd.), jsou lidé, se kterými se znáte, tedy obecná široká veřejnost, těmi, se kterými může dojít k dané interakci.

Pokud jste narozeni v měsíci Kozy, tedy cca po 7. červenci dál, pak je prostředí, kde se jeho síla projeví, dáno širší rodinou, vztahy v práci a mezi přáteli. Kontext samotného horoskopu pak dopřesní to, kde a jak. Pro tyto typy lidí je ono varování v pracovní rovině obzvláště prospěšné, protože pilíř měsíce se pojí také s naší kariérou a odráží naši prosperitu.

Den Kozy se může projevit u vás doma, protože má přímý vztah k vám a vašemu partnerovi – potenciálnímu, i tomu faktickému. Domácí prostředí je pak potenciálně nebezpečné pro úrazy a věci spojené s domovem mohou být tím, co přiláká 5 duchů a Bílého tygra.

Hodina Kozy (13:00–15:00 hod.) odráží oblast našich snů, plánů a oblast těch, o které se staráme. Nacházíme zde tedy vztahy s podřízenými, ale i našimi dětmi. Pokud jste se narodili v hodině Koně, je toto oblast, kde se mohou vlivy tohoto znamení projevit.


Pamatujte na to, že každý máme horoskop sestavený ze 4 vlivů (znamení roku, měsíce, dne a hodiny), a váš osud je tak utvářen více vlivy. Znamení roku, kdy jste se narodili, je jen jedním z nich a pro detailnější seznámení se s celým horoskopem mne neváhejte kontaktovat.

Pokud vás zajímá horoskop, objednejte si ho ZDE.

Pokud se chcete čínskou astrologii učit, zapojte se do mých kurzů astrologie ZDE.

Žádné komentáře:

Okomentovat