středa 1. února 2023

Znamení Opice v roce Zajíce


Pro znamení Opice si letošní rok nachystal primárně Hvězdy spojené s prosperitou, a tak bude oblast financí tím hlavním tématem tohoto roku. Ti z vás, kteří mají znamení Opice ve svém základním horoskopu, by si měli dát pozor na finanční ztráty. Hvězda Loupeže, která se usadila ve vašem astrologickém domě, ještě nutně neříká, že budete okradeni, ale je dobré být obezřetní. A tato opatrnost se váže jak k loupeži, tak i ztrátě způsobené nevhodnou investicí.

V době úpadku a recese, ve které se nacházíme, má smysl investovat do rozvoje a růstu, nikoliv do spotřeby a stagnace. Pokud nakoupíte to, co vylepší vaši situace, zlepší vaše schopnosti, tak je to smysluplná investice. Pokud investujete do spotřeby, je to investice ztrátová – a před nimi varuje Hvězda Loupeže a ještě další neblahé Hvězdy. Pomoci vám s tím mohou pozitivní Hvězdy jako třeba Dračí ctnost.

Dračí ctnost je jednou z nejpozitivnějších Hvězd celého systému nápomocných Hvězd a její vliv zmírňuje dopady těch negativních. Otevírá cestu k prosperitě i k vyšší moudrosti a intuici. Její doba je pak spojena i s možností uplatnění učitelů metafyzických dovedností. Může to být kniha, může to být osoba, ale je pro vás prospěšné nahlédnout za oponu a naučit se něco víc, co použijete ve svém životě. Je jedno, zda v práci nebo v soukromém životě. To už bude jen na vás.

Síla Hvězd záleží na kontextu celkového horoskopu každého z nás. Vždy však toto berte jako potenciál, nikoliv jako danost. Astrologie slouží k předpovídání vlivů tak, abyste měli prostor a čas připravit se na situace – těm pozitivním jít svou aktivitou naproti, ty negativní správným postojem eliminovat. Hvězdy jsou jen potenciál, který potřebuje vhodné situace k tomu, aby se projevil. Pokud není prostor, kde by se projevil, nenastane to.

To, v jakém prostředí se může předpokládaný vliv Hvězd projevit, je dáno umístěním toho kterého znamení ve vašem horoskopu. Pokud máte toto znamení v ročním pilíři a jste tedy narozeni v roce Opice (1968, 1980, 1992, 2004 atd.), jsou lidé, se kterými se znáte, tedy obecná široká veřejnost, těmi, se kterými může dojít k dané interakci – obchodní příležitosti čekají na nových trzích a vztahy mohou přijít od těch, které neznáte.

Pokud jste narozeni v měsíci Opice, tedy cca od 6. srpna dál, pak je prostředí, kde se projeví síla Hvězd, dána širší rodinou, vztahy v práci a mezi přáteli. Kontext samotného horoskopu pak dopřesní to, kde a jak.

Den Opice se může projevit u vás doma, protože má přímý vztah k vám a vašemu partnerovi – potenciálnímu, i tomu faktickému. Tedy ti, kteří budou chtít investovat, měli by investovat hlavně sami do sebe.

Hodina Opice (15:00–17:00 hod.) odráží oblast našich snů, plánů a oblast těch, o které se staráme. Nacházíme zde tedy vztahy s podřízenými, ale i našimi dětmi. Pokud jste se narodili v hodině Opice, je toto oblast, kde se mohou vlivy tohoto znamení projevit.


Pamatujte na to, že každý máme horoskop sestavený ze 4 vlivů (znamení roku, měsíce, dne a hodiny), a váš osud je tak utvářen více vlivy. Znamení roku, kdy jste se narodili, je jen jedním z nich a pro detailnější seznámení se s celým horoskopem mne neváhejte kontaktovat.

Pokud vás zajímá horoskop, objednejte si ho ZDE.

Pokud se chcete čínskou astrologii učit, zapojte se do mých kurzů astrologie ZDE.




Žádné komentáře:

Okomentovat