sobota 4. února 2023

Znamení Psa v roce Zajíce


Znamení Psa je v roce Zajíce v příznivém postavení. To se odráží na jeho nápomocných Hvězdách, které toto znamení spíš podpoří než oslabí. Největší prospěch budou z této konstelace mít ti, kteří mají znamení Psa v roce a jsou narozeni na jaře a v létě. Tato konstelace totiž násobí užitek z tohoto spojení.

Hlavním atributem pro znamení Psa se jeví Hvězda Císaře a Dračí ctnost a propojení na Velkovévodu. To vše podporuje Květ Broskvoně a tyto pozitivní vlivy tedy působí jako požehnání. Mají potenciál podpořit vaše romantické prožitky a podpořit vaši osobnost při jednání s druhými. Příznivě se tak podílí na prosperitě a vztazích.

Ti, kteří se narodili na podzim a v zimě, mohou mít štěstí o něco méně a do jejich osudu mohou promluvit i některé nepříliš příznivé vlivy, ale obecně jde o jedno ze tří požehnaných znamení pro tento rok.

Síla Hvězd záleží na kontextu celkového horoskopu každého z nás. Vždy však toto berte jako potenciál, nikoliv jako danost. Astrologie slouží k předpovídání vlivů tak, abyste měli prostor a čas připravit se na situace – těm pozitivním jít svou aktivitou naproti, ty negativní správným postojem eliminovat. Hvězdy jsou jen potenciál, který potřebuje vhodné situace k tomu, aby se projevil. Pokud není prostor, kde by se projevil, nenastane to.

To, v jakém prostředí se může předpokládaný vliv Hvězd projevit, je dáno umístěním toho kterého znamení ve vašem horoskopu. Pokud máte toto znamení v ročním pilíři a jste tedy narozeni v roce Psa (1970, 1982, 1994, 2006 atd.), jsou lidé, se kterými se neznáte, tedy obecná široká veřejnost, těmi, se kterými může dojít k dané interakci. Stát a veřejné instituce mohou být v tomto roce nakloněny vašim přáním a žádostem více než v jiné roky.

Pokud jste narozeni v měsíci Psa, tedy cca od 8. října dál, pak je prostředí, kde se projeví síla Hvězd, dána širší rodinou, vztahy v práci a mezi přáteli. Kontext samotného horoskopu pak dopřesní to, kde a jak. Toto změny pak mohou být hlavně v oblasti pracovní.

Den Psa se může projevit u vás doma, protože má přímý vztah k vám a vašemu partnerovi – potenciálnímu, i tomu faktickému.

Hodina Psa (19:00–21:00 hod.) odráží oblast našich snů, plánů a oblast těch, o které se staráme. Nacházíme zde tedy vztahy s podřízenými, ale i našimi dětmi. Pokud jste se narodili v hodině Psa, je toto oblast, kde se mohou vlivy tohoto znamení projevit. Vaše vztahy k dětem anebo lidem ve vašem kolektivu mohou být lepší.


Pamatujte na to, že každý máme horoskop sestavený ze 4 vlivů (znamení roku, měsíce, dne a hodiny), a váš osud je tak utvářen více vlivy. Znamení roku, kdy jste se narodili, je jen jedním z nich a pro detailnější seznámení se s celým horoskopem mne neváhejte kontaktovat.

Pokud vás zajímá horoskop, objednejte si ho ZDE.

Pokud se chcete čínskou astrologii učit, zapojte se do mých kurzů astrologie ZDE.

Žádné komentáře:

Okomentovat